Белый аист

Белый аист - птах любви,
В каждый дом приносишь счастье.
Просим: - Птах благослови,
Мир становится богаче.
Сеешь в семьях счастья семя,
Восхваляешь благодать.
Человека ценишь время,
Пестуешь людей как мать.

Отдаёшь души богатство,
Щедрый для влюблённых дар.
Любишь друг людское братство,
Сеятель счастливых пар.
В раз, открыв людские души,
Светлый Бога шлёшь привет.
Сам живёшь в людской птах гуще,
Раздаёшь любовь в ответ.



Превод на Български: Юлияна Донева.

     БЯЛ ЩЪРКЕЛ.

Бял щъркел – детската любов,
във всяка къща носи щастие.
С чувствата по пътя твой,
ний ставаме все по богати.

Семе на любов посяваш
и възхваляваш благодат
Оценяш времето на хората
и ги храниш ги, като майка.

Отдаваш своето богатство
на хората деца ти даваш.
Ти братството човешко любиш,
мечти превръщаш във реалност.

Отваряш ти душите хорски
и пращаш поздрави от Бог.
Живееш с хората във близост
в замяна даваш им любов.


Рецензии