Совет айдеме

Планета ден Ш;дыр коклаште,
Тул имньым — ракетым — кычкен,
Коштат пророк-влакын а;аште,
Уш-акыллан гимным возен.

Космический скоростьым налын,
Чымет, метеорла волгалт.
Палем, тыйым партий кушталын,
Икар дечын чулым ;пат.

Тыгае совет у айдеме:
Виян мландыштат, каваштат.
Т;ня кугеш на тудын дене.
Шке кидшым шуя космосшат.


Рецензии