8 березеня 2022

Хочеться всіх жінок на світі привітати,
Руку на серці за маму потримати,
Тай усмішка нехай не згасне навіка!
Тепло відчую, в небі буде Любов палка.
Не начебто все обернеться в кольорах яскравих,
Тож махне за обрій рукавом природа,
В неї така ж як і всіх жінок, найкраща врода;
Бажаю я вам матері та дівоньки сьогодні не журіться,
Обніміть того хто рядом, щиро усмішку пустіть,
Бо чистим поглядом на неньку нашу тре дивиться,
Що нас кормила все життя!
Привітаю всю країну, нашу матір Україну,
За ріки , гаї, ліса, нехай не згасне ця краса...
Словами не знаю навіть як все це позначить,
Проте це і не важливо,
Протріть всі очі навколо нас і так найкраще диво:
Лунають завжди голоси, птахи та вітер, квіти і дерева,
- все немовби промовля, бережіть себе,
Ви будете мати місце під сонцем, що нас постійно зігріває.
Отже вдень 8 березня, в цьому році також привітаю, всіх жінок на світі я.
Не журіться, усміхніться, - за нас вся Україна матінка моя.
Привітайте і синів і дочок рідної землі,
Бо Матір наша Україна, світить кожен день як вам , так і мені!!!
                (Ваш вдячний Анатолій )


Рецензии