Доброго ранку

Доброго ранку Україно моя,
- Я зустрів світанок, не болить голова,
Доречі дуже прагну над світом літати.
Ось такі сьогодні крилаті думки,
С висоти птаха всю землю обняти,
Куди очі бачать, за обрій полетіти, піти.
Про те, я тіль що й можу, підтримати вас,
- морально підняти вам настрій,
Побажати, - "Лебідь надії над нами лети"!


Рецензии