SENS

Nic nie ma pewnego oprocz milosci prawdziwej i czystej jak lza.

Nic nie ma trwalego oprocz wiary mocnej i wielkiej jak skala.

Nic nie ma prostego oprocz nadziei na cudu spelnienia.

Nic nie ma pieknego oprocz przyrody istnienia.

Nic nie ma wiecznego oprocz zycia po smierci rozumu i ciala.

Dbac trzeba tylko o dusze niesmiertelna oprocz ktorej wiecej nic nie ma.

02.03.2022 ©Ilona Kazimierska

PS wszystkie fotografie oraz uwagi sa autorskie


Рецензии