Чо хочэ хлопчък?

Яjк, мо, пудмъваць?

Еслі Луна в вашем Знаке
Чtо-tо вам хочеt сказаtь,
Оtкръваjtе одразу
Володькіну Васьк.

Да! J вона вам роскаvэ,
Про новшъ шъзарнь.
Но Луннъj Дэнь дісяtъj
Чъ шэ но ДівЯtк?
Гэ вам нъ надо v знаtь.

Воt мъ і шнъраім
По всекъм дъвкам:
Tак! Tо шо зарэ,
В морду хtось дасьць?

Ну, j поjіхав я в баню.
Tуt, за Яновом, у падл.
І шо – борода v шэ
Задовга мні каксь.

Воt я яе j нафік.
Голъj, хі, прам дурак!
А! ха! А tам кранъ
Сенсорнъ v вvа!

А всі прамо с пару!
Э! Даj но мні, гад,
Шампунь бъсtро с харъ!
Шо?! Мо, нъ даш?

Tак мъ кіпцюрамъ
По tвэjі спінальtь!
Ну, j шо tъ tуt скаvъш?
Буш далъj лягаtц?

1 v кран нормальнъj,
Савецкъj, хоtь рvав.
А новънькъ харкаюtь,
Когда захоtяt.

Воt мъ j попався
На неку Восьмачк:
Саtурн vэ поладъtь
Двоjку с шъсtачк.

Эх! Наша дерvава!
Сплошная борба
За въvъванне
В свяtъх vърновах!

...вот відіш, как гондэ
Нам дошчык красавк?
Всі ж мы астрологы:
2+6 = 5


Рецензии