Колискова

Колискову тобі заспіваю...
Тихо, тихо синочку... не плач.
Дев'ять днів я біду колихаю.
Дев'ять днів я без тебе... Пробач.
Ти голівоньку свою схиляєш,
А волосся біленьке, як сніг.
Ти на кого мене залишаєш?
Мій синочку, ну як же ти міг?!
Оченята блакитні, як небо...
Ну хоч слово скажи. Не мовчи.
Як тепер мені сину без тебе?!
Я прошУ тебе... Жити навчи!
Вже не милі ні сонце, ні квіти,
І сльоза застилає рядки.
Коли батька оплакують діти -
То не так, як дитину батьки.
Спи мій сину, бо нічка надворі,
Нехай пухом тобі небеса.
А з очей моїх сину, ніколи,
Вже не зникне печалі роса.

Тихо, тихо синочку...


Рецензии
Милая Танечка, я скорблю вместе с тобой...

Татьяна Решетникова 4   11.03.2022 19:43     Заявить о нарушении