Чюшюмде энди сен кельмейсе

Чюшюмде энди сен кельмейсе
Анан мы болмайды къыйын
Джазда саукъал демейн кеткенсе
Толгъандымы муратын
Кёзлеринг эсимдеди
Ол субай арю сыппатынг
Уялада къарамай шарылгъанын
Билеме эртде замансыз откенди
Алай буюргъанды
Тургъаныча джашайма
Джаратыб ачугъа башаны
Кёрюб къуангбла мыдахлыкъны
Тюбесемда таныиазма
Ол кезлеге къарамай
Джукъта айтмазма
Къатышыргъа ачылгъаны
Кетгенди джашлыкъта
Акъсынмазма  алай


Рецензии