Смотрю на небосвод

Къарайма кекке анан мы къыйынды
Боялыб бояу хъыйгыны
Энтда солуйма болуб ольгенме
Бильмейн ала бла бирге болгъаны
.
О алаймы джора кенлюк
Этерге  кесими
Эртдеден сюймезге
Не ден анга тюзлюк
.
Къуру шохум къоярыкъса
Учуб узакъ джерлеге
Бошлукъ тутулгъанланы унутуркъса
Анда богъан чагъады хаманда джазды
.
Неге сакъларгъа энди бошса
Кюхгюню джабарыкъла
Келирдиле кийб къара джаулукъла
Болур му обиреу аланы арасында


__'
Смотрю на небосвод оттого трудно
Окрасился цветом  ядовитым
прежде дышу хоть был убитым
Не зная  ними стала за одно
.
О если бы мог предположить
Сделать вопреки чувству своему
Прежде давно перестал любить
Отчего верна теперь ему
.
Только друг и вскоре покинешь
Улетишь в далёкий край
Свобода вскоре плен забудешь
Где все цветёт где всегда май
.
Зачем ждать лети теперь вольна
Зеркало накрою вскоре
Придут ли люди в чёрном уборе
Среди них будет ли она
__


Рецензии