Моvэ, tо Хара. А, мо, Крiшна

Но не, будtо Шыва…

І все как будtо чево-tо каvуtь!
І все ексь-какся бы гавараt!
Но поjды поjмы tых vабок:
Всё но ква да кар-кра-кава, х.

Оt tуt, бачtэ, Свеtлана!
Она бліvэj фсех да звёзд!
Но как-tа скрываtы ш нада,
Шо дэ кудоj!

Мы всі ошыбаемся.
Но будымо всіх вас вумніj:
Ось – бачыtэ, зарэ вас
Канадцы впхаюtь у дырк!

Но шо v в tэjі Канады?
Дак вы v чулы шось бы!
І воt, поjды догадаjся,
Шо шэпчэ асtрологіньк.

Но мы гоtовы пуддаківаць:
Ага, да, tак, гындык!
І посліj сыtного завtрака
Спыtь міj сывыj дід.

...ну, бо ходять слухы v,
Шо j мы тут выдьмідь


Рецензии