Життя

Сідало сонце за  горою.В полі тиша побрела.,а хлопці чекали бою за терриконом коло мосту.Життя...у всіх воно одне,одна надія,віра,доля.То скільки смерті  на війні?Могил в занедбаному полі? Зненацька ніч,така підступна...У вухах тишою гуде- Смерть ,та життя і більш нікого-здається в світі вже нема.Ви чули,як шепочуть кулі,коли плануєш майбуття?А вони чули..чекаючи долі....Мріяли,та вірили в життя.


Рецензии