Доля

В мене доля ;пісні та вірші, Та промені кохання в серці. Ще очі милої чарівні.Чий голос зігріває завжди. Ми з нею стежкою одною,скрізь вітер, та вогонь,не наче....у зорях  ночі ідемо.А інколи від щастя плачем.У мене доля золота ,та чаша повная любові.У кожного свій світ, своє буття...Моє життя перш- наперше духовне .Ми з нею йдемо удвох .ніхто на світі нас,ніколи не зупинить.Ми відображення планети-де немає зради та огиди.У мене доля хрест нести ,та з неба чистого напитись.Щоб серце було молоде.Та і з Христом не розлучитись.
    Автор ВССС.


Рецензии