Життя

По життю немов по полю
До надіі --до мети
Де кохання кує долю :
Небо ,щастя, та пісні;
Де біль душі  ії тривога
Яку збагнути ще не зміг ,
Молитва стомлена до Бога
Аби прощав мене й беріг.
У серці ,як на рушникові
Життя два кольори тече...
З дитинства мрія волошкова
В куточку біля двух доріг.
А ще все те ,що не повернути
Як постріли у долині...
І тільки промені здобуті
Надії ,віри у житті.
    Автор ВССС.


Рецензии