Сырларымны чечгенмен

Сююнемен бавгъа чыкъсам танг чакъда
Табиатны гёзел гермей нетейим
Гюн иржая сёйлей о сююнч гьакъда
Менден жавап къаравуллай недейим

Гюнню йимик ярыкъ яйып аламгъа
Хыйлы гёнгюм бузгъанлардан гечгенмен
Оьзюмедей бек инанып къаламгъа
Акъ кагъызгъа сырларымны чечгенмен


Рецензии