Лiтопис днiв

Літопис днів в серцях холодних,
Надія у руках, що вдома
Салати ріжуть та картоплю...
І молодь захистить райони,

Аби бабуся купувала
Олію й лук,сири й ковбаси,
Аби малеча танцювала
В садку кізомбу, вальс та сальсу.

Дорослішають хутко люди,
І вмить життя зростає цінність.
Нагоди іншої не буде.
У кожнім вчинку є доцільність.

Хто має волю, серцем вірний
Своїй коханій Батьківщині,
Той навкруги всі душі змінить,
Бо сила до героїв лине.


Рецензии
Дякую, Марина. З пов.

Игорь Ярин   05.03.2022 17:26     Заявить о нарушении