Фатальний океан

Будинки наших снів,
Увічнення тіней,
Небес кармічний гнів,
Приреченість вогней...
 
Фатальний океан
Обітниць та ідей,
В оточенні оман
Прокинувся Еней...
 
У темряві зіниць
Мелодія страшна,
Падіння горілиць,
Замріяна весна...
 
І тисячами зір
Розсипалися дні,
Під тихий шепіт гір
Досвітнії вогні...
 
*пісня
04.03.2022
 
Зарезервовано


Рецензии