твiй шостий pik...

Твiй шостий рiк прийшов зi зброєю,
Пiд свист снярядiв та сирен,
Вiн кров'ю впише хід історії,
Але настане щастя день…

Ти підеш в школу, брат в садочок,
Матуся буде зустрічать,
Той біль змотається в клубочок
Під ніжні співи янголят…

Пізнаєш світ з його скарбницями,
Де захід сонечка, де схід,
Нехай же сон тобі насниться
Де не буває зла та бід…

Де радість тільки та натхнення,
Де сльози щастя на очах,
Нехай розтане сьогодення,
А з ним липкий мерзотний страх…

Тобі бажаю гідним стати
Своїх і тата, і матусі
Та Україну заквітчати,
А я, за тебе помолюся…


Рецензии