Нас так багато...

Нас так багато, так багато
Живе на землях України,
Що стали кровним братом
Який за неї також згине!

Коли прийшла орда з Росії
Забрать життя у Батьківщини,
Повстали всі, й оті чужії,
Що ближчі де яких, з родини.

Поляки, Чехи, чи Словаки
Та люди всяких інших націй -
Теж Українці серцем і солдати
У дні воєнних конфронтацій

Нас так багато, так багато
Від меж Карпат і до Донбасу
Що путлєристам не здолати
Дух Українців, вільну расу!


Рецензии