Якщо пропаду

Якщо сьогодні або завтра пропаду,
Або прокинусь в іншому житті,
То знай - любила і завжди люблю,
Тебе пробачила і ти мене прости…
Бо зараз важко вже не думати про біль,
Про розтавання, іноді про смерть.
Лунають  жахів звідусюди голоси
І все життя пішло в нас шкереберть…
Ми знов цінуємо все те що зараз є,
Що поруч і може розібитися ущент.
Одна секунда і війна забере все,
Життя не ставлять більш на постамент.
Я не готова зараз десь піти, пропасти,
Не прокинутись або ж…
Не хочу  більше чути голоси, спалахи неба,
Крик людей також…
Я хочу повернути світлі дні,
Де всіяний зірками небокрай,
Де мирне небо на моїй землі,
Де щира Україна процвітає!

Лютий 2022


Рецензии