Бач, справiдлiвы мырканцы но!

Земля вся сегодня в паніке:
Да шо гэто Путін тамыка?!
Здурів він чы шо с товарышмы?
Бо как это – быты падлышчэй.

І всі уж рышеють навытькы
Отключваты всэ у рашок аж.
Ну, сайты там, аэрсвязі даж
І золото скрыть в пудвалыках.

Мы будымо зарэ гопаты
Гранатамы с пуліймётамы!
Бы тые засранцы-мордышча,
Шо  в Сірыі клалы добрэ бэз.

Да вот шось ны получаіця!
І ек гэ  усэ  с3маты вамп.
І штырхають ныадыкватнынькым
Орудія з літакамы вжа.

Ну, хочыця в7 малпочкам
Мал-мал кого поцарапаты.
Думають, шо ухватымо
Й мы іхный вум хаосный.


Рецензии