***

Я вірність збережу як долю,
А також квіти,ніжність та любов,
Яка ,як небо голубе зі мною,
Тільки лягає завжди на долонь.

Я поцелункі збережу і мріі,
Голос твій і зіронькі в очах,
Бо серцю вони дуже міли
Як день, і ніч, і снігопад.

Я збережу твою красу величну,
Ти в ранку по росі пройдеш,
Та променем зорі покличешь,
А я почую ,знов і знов.

Зараз мовчу і тільки чую
Як серденько твоє тремтить,
І мое серденько волнує
Душа і кожна така мить.

Яка краса ,яка глубока тиша,
Все дихає ,так легко навкруги,
Я вірю --збережу надіі,
Я збережу .І ти их бережи.
       Автор ВССС.


Рецензии