Рiдний прапор...

Присвячується всім, хто зараз боронить нашу батьківщину і всьому мирному населенню України...

На холоднім лютневому вітрі
В хороводі військових машин
Розвивається м'ятий прапор...
Одинокий, безсонний, гіркий...
Не такий, як зображують в фільмах,
Не такий, як описують в книгах,
Не такий!
В ньому - серце, ісповнене болем,
В ньому - сила мого народу.
В ньому - гідність, у ньому - воля.
В ньому - наша могутня мова,
Наша сила і наша міць.
В ньому все, що так рве на чужині,
В ньому - рідна земля Харківщини,
В ньому дзвони місцевих дзвониць.
В ньому сльози, ворожа хуга,
В ньому мо;я болюча туга...
Я дивлюся на нього і плачу,
Відчуваючи сильну нестачу
Усього, що було коло мене...
Я дивлюся на його безкрайність...
Чую в крові козацьку незламність,
Не даючу здаватись без бою!

Батьківщина моя, я з тобою...

01.03.2022


Рецензии