***

Шалено ,навпростець через роки
До мене будеш думкою летіти ,
Бо сум безсоння у ночі
Не може очи каріі забути .

Ти кожну мить в моїх стражданнях близько,
Ти відгук мріі та вогню ,
Ти наче небо ,низько низько
Коли у нему кличуть журавлі .

Я смутком раз телюся серед ночі,
Яка кохання чуе та тремтить,
Не може бути щоби згасла
Зіронька ,единоі мити .

Пора осіння знов мінае ,
За нею щастя ,а не біль ,
Воно радіе та бажае...
В майбутній, гарній, світлий день.
    Автор ВССС.


Рецензии