Йде шостий день вiйни

Весна прийшла. Йде шостий день війни.
Так хочеться писати про кохання...
Хотіла б я сказати: - Обійми!"
Найти в собі найкращі привітання.

Нема обіймів. Час не той. Прошу
У Бога помочі для рідної країни,
Молитву за молитвою вершу,
І знаю, що в молитві всі єдині.

Війни ніхто не хоче, ворог є,
Тому й протистою йому у дусі,
Прошу за свій народ, за все своє,
Бог серце бачить, вірю, що Він в курсі.

Благаю вислати архангелів Своїх,
Щоб на землі був захист, також в небі,
Щоб сліз не чути більше нічиїх,
Лише в коханні в нас була б потреба.

... Та вірю я, що все ж кохання є
І в лихоліття, в час оцей жорстокий,
Дає нам сили, підбадьорює,
Приносить радість в серце кожне, спокій!
                01.03.2022.


Рецензии