Хала ду

Хьоь болу безам лачкъа а бина,
Сайн вези ца хауьташ.
Ас хьуна лура болу безам, д1а таттарна кхера а елла.
Латта дегош, лаьмнаш делхош
Кхечунга яхар нис дели са.
Бехке вац хьо, бехке со ю!
Дохко яьлла, амма т1аьхьа ду.

                Яхиханова Лимда Нуридовна


Рецензии