Захища мо св т

     Захищаємо світ


        Слову Богу
        з трепетанням
        присвячується


Бач, ви прийшли дітей вбивати.
І ви нас хочете в землю
                запхати? —
Це ми вас в землю
всіх й позапихаємо!!


І вас, людей ніби «культури»,
Що йдете супроти Христа —
                під атом!
І нас — багато, весь світ,
                це є багато, —
Як ви з дияволом — так ми в Христі!
не ми самі —
словом Христа лупаємо!!!



Майбутнього не знаєте:
Могли б спитати в Лаврах
                в старців:
Непереможні ми!
Світ — українці. Люд всього світу,
                вибір світу
                захищаєте!!

01.03.2022


Рецензии