Яз хакында ижат иту

Менэ коткэн кон житте дэ
Табигать тэ узе котте аны.
Кыш богауларыннан арынып,
Уянып китте тагын язым.

Дулкынлана язгы жиллэр,
hэм янара кон дэ иртэн.
Яратасым килэ сине тагын,
Бу бит язгы уяну-хистэн.


Рецензии