Молитва жiнки

Господи, не покидай солдатів,
що боронять землю, рідний дім.
Нашим діткам страшно від набатів,
їх лякають і вогонь, і дим.
Президента бережи, мій Боже,-
мудрий він, хоча і молодий.
Хто, якщо не Ти, нам допоможе
виграти цей доленосний бій?
Наша Україна юна й щира,- 
не дозволь спаплюжити її!
Бо не до снаги відчути звіру
ніжний спів вкраїнських солов'їв,
силу і красу мого народу,
дух і міць, і волю - все це ми!
Дай нам перемогу в нагороду -
Янгольськими обгорни крильми!


Рецензии
Дивлячись на це нейтральними очима, хочу вас підтримати, але боюся, як би по шапці не прилетіло.

Георг Калмыков   12.07.2022 12:49     Заявить о нарушении
Дуже дякую за підтримку!
З повагою,

Ева Сокол 2   03.09.2022 18:39   Заявить о нарушении