Нельзя

А у нас завтра весна
А у батька - березень.
Страшно было мне иногда,
А тепер кожен день.
Так хотелось к тебе родной
Туди де квіти і птахі,
Босиком по росе домой
Де чекаєш мене біля хати.
Там где братья мои,
Будуть, вірю, чекати.
Где Собора блестят купола,
Де молились мама и тато.
К тёте милой, моим подругам
Боже, як зрозуміти?!
Вы живые щиты по кругу,
А мені що ж робити?
Мама в русской земле лежит
Тут коханий і зросли мої діти,
Пусть научат меня теперь,
Серце як моє розділити?


Рецензии