Битва за волю

Іде війна, і гинуть люди.
Орда вбиває і дітей.
Хіба хоч хтось таке забуде?
Поневірянь, разлук, смертей?

Дивлюся на красиві лиця,
Що вже до нас не повернуть.
Ми не забудем! Не проститься,
Що вже нам їх не пригорнуть...

Ми переможем! Попри все!
Поразки не простять онуки!
Нам всім свободу принесе
Звитяга українській злуки.

                28/02/2022


Рецензии