Море, граючи, гонить прибiй

Море, граючи, гонить  прибій,
Гальку берегом миє грайливо...
А туман, як тканини сувій,
Розгортається вітром дбайливо.

Білі хвилі, немов баранці,
Припливають до берегу з моря.
Вітром гнані - веселі гравці!-
Розбиваються в краплі прозорі.


Рецензии