Чи ти Каiн?

Нам немає куди тікати,
Ми живем на своїй землі!!!
Чи ти Каїн, російський брате?
Чи Іуда, що здох у петлі?

Хлопці, ми з одної колиски,
Що ж ідете на Київську Русь?!
Здайте зброю,чесно, без тиску,
І знімете тягар з ваших душ.

Ні - війні! Війна ця ганебна!
Прагнуть миру всі, кожна сім'я.
Підніміть свої очі до неба -
Пригадайте ви Боже ім'я!


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.