З миром хочеться шагнути в весну

З миром хочеться шагнути в весну.
Без страху, канонади та тривоги.
В таку тяжку годину судьбоносну.
Всім хочеться прокинутись від сну.

Не віриться, що трапився цей жах.
Здається прокинемось, мине все.
Так важко, що все сльози на очах.
Але реальність, не добро несе.

З миром хочеться шагнути в весну.
Почути гомін птахів, що прилетіли.
Забути як страшний сон цю війну.
Сльози радості щоби затремтіли.


Рецензии