Дай сили

Знову тяжка ніч пройшла в тривозі.
Печаль та туга не дають заснути.
Мій народ знаходиться в облозі.
І тільки Бог нас в змозі пригорнути.

Прокинувшись дякуємо хлопцям.
Що бережуть наш спокій в ці часи.
Він конче зараз потрібен українцям.
Хай Господь допоможе нас спасти.

Нехай їх ангел миру сизокрилий
Захистить, укриє від тяжкої біди.
Щоб їм вистачило терпіння та сили,
Повернути мир на рідні небосхили.


Рецензии