путлеру пiнда

путлер розпочав війну, скажений собако,
але розуміє він - жде його Гаага.

пруть з усіх щілин клопи, воші та таргани,
то вусатий бульбоїд в РБ* хулиганить.

ще й мохнатий дон-peace-дон** горців вів в атаку,
але щось пішло не так, надірвав він сраку.

Кращі доньки та сини Неньки-України
боронять лани й луги нашої країни.

здохне путлірівська погань, зупинить смердіти.
Javelin'и допоможуть знищити бандитів!

======================
* РБ - "Рэспубліка" Беларусь
** чеченський "миротворець" (проте справжні чеченці кажуть, що ніякий він не чечен, а лайно собаче)


Рецензии