Молитва

Молитва сяє в Небесах,
до Миру прокладає шлях
і чується з усіх сторін
Великодня церковний звін.

Спаси нас, Господи, усіх
від бід, війни тут на Землі
прийми тих в Царствіє твоєм
хто віддавав тобі своє.

Блакитне небо по Землі
тече як річка між вогнів
Надія, Віра та Любов
для нас будують новий кров.



Вчера взяв колоду ангельских карт Свитко подумала об Украине и выпала эта карта Ангела Стойкости.

а сегодня в ответ на просьбу молиться о раненых написала эту молитву.

Всем стойкости добра, мира и любви


Рецензии