***

Що ти робиш жахливий дядько?!
Ти для чого руйнуєш цей світ?!
Бо для тебе не Бог є Батько?!
Бо не віриш у Божий завіт?!

Не руйнуй те,що не створив ти!
Не вбивай просто так людей!
Бо не станеш "Царем Землі",ти!
Бо нема на землі "Царей"!

Та до тебе"недостучатись"!
Бо тобою керує зло!
Через твої его й пихатість!
Стільки "Люду" вже полягало!

Зупинись,схаменись,зникни!
Проклянуть твій рід на віка!
Бо і в тебе ростуть десь діти!
Може впасти й на них біда!

Забери скоріш з України!
Тих кого ти на смерть послав!
Зрозуміли вже й інші країни!
Що ти справжню війну розпочав!


Рецензии