Андрей Чечель-летчик-ас!

 Андрiй Чечель знищив шiсть ворожих лiтакiв!   Пiлот Чечель Андрiй Вiк живи, не хворiй! Адже ти е у нас Не пiлот-пiлот ас! У руках твоiх МiГ Вже шiстьох перемiг! Так i далi чини Хай бояться вони Як в повiтрi Андрiй Розпадеться iх стрiй Й полетять вiд бiди Той-туди, цей-сюди Покажи ти iм клас Наш герой-супер ас! В тобi слава жива Привид ти Киева! Наближай нас до мрiй Наш ас-Чечель Андрiй! Наша мрiя-одна Щоб скiнчилась вiйна Так, як хочемо ми Не як хочуть вони Нехай гинуть вони Вiд цiеi вiйни!  Нехай знають- над нами Iм не бути панами! Як такI соколи Нас пIд захист взяли! Тобi вiримо ми Захистиш нас крильми! Слава переможним польотам! Слава нашим пiлотам!


Рецензии