Stop the war!

Бідна наша Україна!
Хто того чекав?
Хто її лише не гарбав,
Хто не шматував??

Німці, турки, австріяки,
Золота Орда -
Та щоб русские собаки -
Справжня це біда!

Сильна моя Україно!
Ти - мій рідний край.
Клятий чорте і мерзото!
Жити в мирі дай!

Вільна моя Україно,
Відсіч люту дай.
З нами Бог. Завжди і нині.
Завше розквітай!

Svitlana Ivchenko
25.02.2022


Рецензии