***

Моє кохання на долоні ,
До тебе лине та тремтить ,
І не бажає іншої долі ,
Та інших мрій на цій землі .

Воно торкається до серця ,
Як подих вітру у росі ,
Де суму вже немає місця
У зрозумілому житті.

Чуття моє не самовите
І шлях единий назавжди --
Молю Христос щоб з нею прожити,
Та щоб відкрились небеса .

Моє кохання зорі бачуть ,
І день і ніч , вогонь горить--
В якому розбуджуеться радість,
Та знов долонь моя тремтить.
    Автор ВССС.


Рецензии