Хвилястий плин вiдчутого Знаття

Хвилястий плин відчутого… Знаття…
То Небо, то німе падіння в прірву…
Чийсь корабель… Розбурхана вода…
І той, хто відчуває в серці Віру…

Поміж штормами – зорі з глибини
Вслухаються у первородну тишу…
Світ нескінченний радості й журби…
І той, хто відчуває серцем Вічність…

Розгойдано основи небуття…
Принесено у жертву ілюзорність…
Від берега до берега – Життя…
І той, хто відчуває в серці Спокій...

Відірваність від Цілого… Шляхи…
Прозріння напуває Світлом Долю…
Любові безумовні промінці…
І той, хто відчуває серцем Волю…

20.02.2022
Рахманінов С. Соната №1, Оп.28
Лопатинський Р. (фортепіано)


Рецензии