Молiтесь, люди, не лiнiться

Молітесь, люди, не лініться,
Нам треба Богу поклониться
За ранок цей і цюю тишу,
Бог нам говорить: - Не залишу,

Зітру всі сльози, дам Свій спокій,
Ви не одні, не одинокі,
Я завжди з вами! Ви зі мною?
Я захист ваш перед ордою!

То ж схилимо в покорі душі,
До Нього станем не байдужі,
Без Нього ми ніщо не маєм,
А з Ним війну цю подолаєм!

З Ним є майбутнє, шлях до нього,
У Божім Дусі перемога -
Він миротворців захищає,
Він чує нас,  допомагає!

Молітесь, люди, не лініться!..
                26.02.2022.


Рецензии