Пробач

Господи! мене ти не почув...
Як мені душа тепер болить!!!
Син у мене був. Ти чуєш?! БУВ!!!!
А тепер лише зосталась мить.
Янгол, синьоокий хлопчик мій,
Я не вберегла тебе... Пробач...
Пострілом у юність... сотні мрій...
І крізь роки... «Мамочко, не плач»


Рецензии