Тримайся, Украiно

Мила моя дівчинко,
Солодка моя лялечко
Від кінчика і до кінчика
Кохаю тебе змалечку

Тримайся, моя крихітко,
Тендітна моя зоренько.
Ти - ніжна душа підлітка.
То - просто така доленька.

І серце моє тьохкає
За волю твою міцную.
Ти чуєш? То море форкає,
Бо любить тебе космічную.

І скільки відвелось дихати,
І серцю моєму битися,
Чоло я прикрашу квітами
І жовтими, і блакитними.

І буду пліч-о-пліч, матінко,
З тобою, та проти ворога,
Бо ворог іде із затінку,
І це йому буде дорого.

І знай же, країно, серденько,
Я - донька твоя з народження.
З тобою крокую меленько
У вільне від всіх походження.
 
І північ і південь, ластівко,
І захід і схід - єдині.
Дай Боже всім миру і злагоди. 
Пишаюсь я жить в Украіні! 

22.02.2022
(моє фото)


Рецензии