отакого не буаало

Отакого точно небувало
щоб курчатко  квочку заклювало
Глазiк вибило
Взлетiло
 I на голову смiлИво сiло
Ще такого горя не хватало
щоб курчатко квочкой керувало
Головой махнула
воно впало
Щей пiд хвостик получало.
Зацвiрiнькало йому
Байдуже
Розборзiлося вже дуже.
Петушок зросте вельможий

Не повторюй Милий друже
Поважай ти силу старших друзiв


Давайте жити в позитивi
Ми  такi iз посмiшкой красивi


Рецензии