Людина велика в намiрах - 2022

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Людина велика в намірах а не в їх скоєні
ми намагаємося з долею грати в піддавки
вважаємо тоді що на перемогу не настроєні
і мабуть ще і ліні піддаємося звісно залюбки...
Людина велика в намірах а не в їх скоєні
ми намагаємося щастя створити з порожнечі
вважаємо коли справою сильно занепокоєні
і мабуть думаємо у житті є важливіші речі...
Людина велика в намірах а не в їх скоєні
ми намагаємося це на завантаження списати
вважаємо напевно для зусиль не створенні
і мабуть від недоліка не будемо страждати...


Рецензии