Упершыню, на маёй пятай мове

МарЫў даўнО я верш аформіць,
На беларускай гукаслОўнай,
Як лЁгкі ветразнІк пры моцным штарме,
БегчЫ па мОры фраз фрывольных.

ДавОлі мякка, новая аповесць
Дажджом пралІлася ў душу,
І рОзум напаІла, на здароўе!
СпадАбаўся мне гЭты фьюжн!

Угледзь свае жадАнні, напоўні
Іх пазітывам, пад завязку,
ПаспрАбуй пасябрАваць з любоўю,
НадзЕяй і верай у звЯзку.

24.02.2022


,,Впервые, на моём пятом языке’’.

Давно мечтал я некий стих оформить,
На белорусском звучнослОвном,
Как лёгкий парусник при сильном шторме,
Бежать по морю фраз фривольных.

Довольно мягко, новенькая повесть
Дождём из рос пролИлась в душу,
И напоила разум, на здоровье!
Понравился мне этот фьюжен!

Узри свои желания, наполни
Их позитивом, под завязку,
Попробуй-ка подружиться с любовью,
Надеждой, и верою в связке.


25.02.2022


Рецензии