Something

Beautiful butterflies
Went to paradise
Close your eyes
And feel my skin

Somewhere in between
Something deep inside
Wants repeat your name
And hide and hide and hide

Say me something new
Pull me somehow close
Staying in your arms
One minute or more

Somewhere deep inside
Love is beating now
Tears inside (of) my eyes
Making sounds so loud

Everything in past
Everything have done
Something between us
Somewhere between us

You are not so far
Distance didn't break
My unseen untouched
Love
is breaking me

24/02/22
21:49


Рецензии