Антону Смольскому. Олимпийские игры 2022

Адолеушы усе цяжкасцi i перашкоды,
Насустрач халоднаму жаху,
Сапраудны спартсмен пройдзе i гэта,
Упэунены, што не дасць ён маху.
Антось наш упарта кавау перамогу,
Хуткасць i меткасць знайшлася.
Беларускаму бiятланiсту, дзякуй Богу,
Па праву Узнагарода з Золата дасталася.
Сябар, усё атрымаецца, толькi працуй.
Каб быць алiмпiскiм героем, сiл не шкадуй.
Стау мэту, здароуе i волю гартуй
Беларусь, радзiму нашу, шкадуй!


22.02.22 г.


Рецензии