Плаче небо

Сьогодні моє небо плаче,
Там гуркіт з запахом війни.
Ти нападаєш на нас вояче,
Та йдуть на смерть мої сини.

Говориш, що нас захищаєш,
Сам нападаєш на міста.
Видно Бога в душі ти не маєш.
З неправдою живуть твої вуста.

Свої шалені амбіції плекаєш
На людей мирних нападаєш.
До ворожби народ мій закликаєш.
Та все масла в вогонь підливаєш.

Сьогодні гірко плаче моє небо,
Та ми всі молимось про те,
Щоб Бог забрав від нас цю халепу.
Та нехай Ангел від зла нас збереже.;


Рецензии